Gelecek Burada: Yapay zekâdan Blockchain’e

Getting your Trinity Audio player ready...

Yıkıcı teknolojilere odaklanan bir içerik platformu olan Gelecek Burada’yı genel yayın yönetmeni Hasan Hüseyin Kesen ve takım koordinatörü Filiz Kırmızıoğlu ile konuştuk.

Gelecek Burada yapay zekâ, sanal gerçeklik, blockchain ve üç boyutlu yazıcılar gibi gelecekte hayatımızı değiştirecek yıkıcı yenilikleri konu alıyor ve bu başlıklar üzerine düşünce yazıları yayınlıyor. Gençler tarafından gençler için içerik üreten platformun amaçlarından bir tanesi teknoloji okuryazarlığını artırmak.

Teknoloji haberlerinin ana akım medyada yüzeysel ve korkutucu taraflarının öne çıkarılarak anlatıldığını söyleyen Kesen ve Kırmızıoğlu, Gelecek Burada’da önce başlıkları derinlemesine ele aldıklarını sonrasında bu teknolojileri nasıl kullanmamız gerektiğini ve insanlığa neler katacağını irdelediklerini belirtti.

2015 yılında Gelecek Burada Konuşmaları’yla başlayan serüvenlerine şu an Gelecek Burada internet sitesinde habercilik yaparak, Aposto için Geleceğe Dönüş isimli bir bülten hazırlayarak ve çeşitli konuklarla Gelecek Burada Konuşmaları’nı sürdürerek devam ediyorlar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
İlginizi çekebilir